tirsdag 21. april 2009

Nordmenn verdens beste muslimer?

Ghufoor Butt, leder av ILPSaken: Ghufoor Butt intervjues i Dagbladet 19. april om det nystiftede politiske partiet han er leder av; Independent Labour Party (ILP).

Alkohol, sex og svin

"Hvis nordmenn ikke hadde drukket alkohol, hatt sex før ekteskap og spist svin ville de vært verdens beste muslimer," hevder Butt i intervjuet med Dagbladet 19. april. "De er ærlige, ikke kriminelle og elsker fred," fortsetter han.

Verdens beste muslimer? Vi? Tja... Vi er kanskje ærlige, lite kriminelle og fredselskende, men hvis det å avstå fra sex før ekteskapet, alkohol og svin hadde vært det eneste som skiller etnisk ikke-muslimske nordmenn fra muslimer så hadde jeg kanskje skjønt utsagnet fra Butt. Men han vet godt at dette ikke er tilfellet. Det er så mye, mye mer som innebærer å være muslim enn bare å avstå fra disse tre tingene og samtidig elske fred og ærlighet.

Det er et langt steg fra det til å be flere ganger om dagen og faktisk tro på dogmene i religionen islam. Butt viser her at islam på veldig mange måter er en religion opptatt av religiøs praksis mer enn religiøs tro. Så lenge man gjør de "rette" tingene så er man muslim. Hva man tror innerst inne er ikke så farlig.

Nå er det faktisk slik at det er mangelen på religiøs innflytelse i Norge, den såkalte sekulariseringen, som har gjort det norske samfunnet til det vi ser i dag. Det Butt observerer er faktisk et resultat av fravær av religion. Hvis han mener at det har gjort oss til "ærlige, fredselskende og lite kriminelle" så sier jeg, som ateist, takk for at du ser det jeg ser; et samfunn med flertall av agnostikere og ateister er ganske fredelig. Jeg er helt enig med deg, Butt! Det gjør oss dessverre ikke til muslimer, det gjør oss til rasjonelle mennesker som vil gjøre det beste ut av dette livet, fordi vi ikke gidder å gå rundt og kverulere over og bekymre oss over et hypotetisk neste liv.


Pakistansk konservativt parti


Ghufoor Butt er leder for det nye politiske partiet med navnet Independent Labour Party (ILP) og man kan for så vidt kalle det for innvandrernes Fremskrittsparti. Kanskje et paradoks siden Fremskrittspartiet ofte blir sett på som innvandrerfiendtlig? Vel, de er ikke så like på akkurat det med innvandring, men ellers kan man liste opp lavere bensinpris og skattenivå samt at bompengeordningen skal bort.

Partiet har i tillegg et ganske konservativt preg siden de vil forby homofil praksis og likekjønnede ekteskap og at "hån mot religioner" bør kriminaliseres. På denne måten vil de tilbake til den glade europeiske middelalder. Ikke mye toleranse å finne her altså.


Norskpakistansk ordfører i Oslo


Butt sier helt til slutt i intervjuet med Dagbladet at han tror ordføreren i Oslo vil være en norskpakistaner om tre år. Det er fullt mulig, og det har jeg ingenting imot, men jeg håper inderlig at vedkommende ikke representerer ILP....
.

18 kommentarer:

Ola sa...

Normenn er fredelige fordi vi praktiserer kristendommen i liten grad. Vi er også blåøyde og ikke trent til å forsvare oss mot mennesker som Ghufoor Butt, som representerer muslimer i Norge. Derfor er vi sårbare. Det eneste riktige nå er å gi sin stemme til Fremskrittspartiet for å begrense invandringen av muslimer til landet. Tanken om integreringen, som det ble snakket så varmt om på 1980-tallet er fraværende. Nå tales det om at vi må godta mangfold. I neste fase vil det tales om at normenn må underkaste seg Islam.

Shiva sa...

Ola:

Ikke si at du stemmer Frp bare på grunn av det med innvandring?

Hvis Frp kommer til makten kommer samfunnet til å bli totalt forandret, og det på en negativ måte. Vi kommer til å se at frontene skjerpes og at samfunnet blir preget av mer hat og rasisme, som igjen kommer til å slå tilbake på oss selv (i dette tilfellet er "oss" etniske nordmenn).

I tillegg kommer den norske økonomien til å havne i grøfta, alle velferdsgoder forsvinner, arbeidstakerne mister alle rettigheter, lønningene stuper, markedet kommer til å styre alt (at dere Frp-tilhengere ikke har skjønt det negative med dette selv etter finanskrisens inntog...), osv. Det blir et KALDT samfunn hvor alle BARE tenker på seg selv og sine. Det blir ingen solidaritet, ingen hjelp å få hvis man er uheldig og havner på skråplanet. Ingenting.

Sjekkheftepolitikk. Every man for himself.

Forferdelig.

Johnny sa...

Jasså, så snik-islamisering foregår ikke for tiden!? Dette tar helt av, og de frekke og freidige muslimene tar seg skikkelig til rette i landet. Og de kommer til å kjøre på til våre landsmenn ikke har noe valg og vi er omvendt.

Det burde ikke eksistert et eneste parti i Norge som er så styrt av en religion i det hele tatt. Generelt sett er mennesker i dette samfunnet, og hele verden faktisk -dumme, blinde og blonde. Vi er kun styrt av penger, politikk og religion. Politikk er en kombinasjon av penger og religion forresten.

Islams religion/muslimer er så en kraftig galskap å flytte til Norge, at det bør ikke være noen diskusjon. La de få styre, brenne dekk, skrike å romstere i sitt eget land som en kasse med Gremlins til de finner ut at -noen startet dette "regelverket" på livet og universet. Og det var i allefall ikke Gud.

Men, antakelig er det norske politikers hensikt å få muslimsk religion og styring til Norge med hensikt for å skape borgerkrig!?, for det vil skje!...

Ellers så er politikere (dekknavn for enkeltpersonene det gjelder) faktisk så dumme som det virkelig synes!

Ola sa...

Å få stoppet islamiseringen av Norge er vår absolutt viktigste sak gjennom tidene, så det alene er god nok grunn til å stemme Fremskrittspartiet. Andre uenigheter kan man løse underveis.

Johnny sa...

Jeg er veldig enig Ola, men har politikere bestemt seg for en agenda, så blir et vel sånn. Det skal faktisk veldig mye til før vi nordmenn ser hva som skjer, og faktisk burde reagert!

Åhr...

Shiva sa...

Johnny:

"Jasså, så snik-islamisering foregår ikke for tiden!?"

Snikislamisering er et begrep funnet opp av Frp og siden du bruker dette begrepet viser du at du bare er et nyttig redskap for Siv Jensen & Co.

Det er ingen "snikislamisering" på gang i Norge. Folk må få lov til å si og mene det de vil. Hvis noen vil opprette et politisk parti som er tuftet på islamske tradisjoner, så må de selvfølgelig få lov til det. Akkurat som at KrF har lov til å ha et politisk parti tuftet på kristne tradisjoner. Som vi ser ut fra dette har KrF en så flau oppslutning at de ikke utgjør noen "religiøs trussel" overfor samfunnet vårt, og jeg tviler på at ILP kommer til å nå noe særlig lenger, spesielt når man ser på antall muslimer i dette landet.

"Dette tar helt av, og de frekke og freidige muslimene tar seg skikkelig til rette i landet. Og de kommer til å kjøre på til våre landsmenn ikke har noe valg og vi er omvendt."

Så du mener ILP er representativt for alle muslimer? Generalisering på høyt nivå ser jeg. Er KrF representativt for alle nordmenn? Tror ikke det nei.

"Det burde ikke eksistert et eneste parti i Norge som er så styrt av en religion i det hele tatt."

Som ateist skjønner jeg deg, men folk må få lov til å stifte et parti tuftet på akkurat det de vil.

"Generelt sett er mennesker i dette samfunnet, og hele verden faktisk -dumme, blinde og blonde. Vi er kun styrt av penger, politikk og religion. Politikk er en kombinasjon av penger og religion forresten."

Helt enig :)

"Islams religion/muslimer er så en kraftig galskap å flytte til Norge, at det bør ikke være noen diskusjon. La de få styre, brenne dekk, skrike å romstere i sitt eget land som en kasse med Gremlins til de finner ut at -noen startet dette "regelverket" på livet og universet. Og det var i allefall ikke Gud."

Hvor mange muslimer gjør dette i Norge?

"Men, antakelig er det norske politikers hensikt å få muslimsk religion og styring til Norge med hensikt for å skape borgerkrig!?, for det vil skje!..."

Hahaha, stakkars deg som går rundt og bekymrer deg over slikt.

Shiva sa...

Ola:

"Å få stoppet islamiseringen av Norge er vår absolutt viktigste sak gjennom tidene, så det alene er god nok grunn til å stemme Fremskrittspartiet. Andre uenigheter kan man løse underveis."

Det finnes ingen islamisering av Norge.

Johnny sa...

Morn!

Snikislamisering, om det er funnet opp vet jeg ikke. Men et begrep for den fremgangen (tilbakegangen egentlig) og det som faktisk skjer, og blir sett av "vanlige landsmenn" måtte komme ganskje kjapt uansett. Jeg kan bruke andre ord en dette, og uansett så har ikke dette noe med verken Frp eller Siv Jensen å gjøre fra min side. Jeg snakker om generelt slik man ser og oppfatter det, både gjennom media, men også i dagliglivet og miljøet. Om det er snikislamisering gjort bevisst eller ikke, så skjer det i allefall!

Suverent at folk for lov å si og mene hva de vil, så lenge de ikke oppfører seg som neandertalere. Men det er ikke noen selvfølge at ett nytt folk her i landet, med sin ekstreme tro/overtro/besettelse på sin Gud/Allah og holdning til livet, kvinner og hva som er rett og galt, skal få lov til å etablere dette i Norge. Landet vårt bør kanskje heller få orden på sitt eget system, våre egne landsmenn, slik som de eldre, de fattige, barn -og mennesker med rusproblemer, en å slippe inn uhorvelige mengder med nye problemer. For det kommer det til å bli, og vi er jo i gang. Om Frp har dårlig oppslutning er godt mulig, gjør ikke noe det. Man støtter ikke noe mer de politiske parti som er basert på kristne tradisjoner, selv om de har noe mildere styringer og meninger. Her kan vel også sies mye men...

Jeg sier ikke at ILP er representativt for alle muslimer, men islam/muslimske tradisjoner og tro har fått så godt feste dette folket, at når det faktisk kommer til stykket så står de sammen og praktiserer temmlig likt overalt. Og skal man gå i detalj på deler av troen, så er det fantastisk mye radikalt, og temmelig sykt hva man tror på i disse landene og hvor stor begrensning og kontroll menneskene lever i! Dette gjelder også faktisk den "snille" kristendommen, når man bare ser litt på detaljene. Begge religioner er kjempeflotte å se på når det kommer til å skal representere dem i media, men gå i detalj, så begynner det å bli skremmende.

Et folk må gjerne stifte et parti basert på Jedi-ordenen og tilbe Darth Vader for min del, men det kommer anpå hva hensikten er.

- men visst du er enig i at menneskene er styrt av penger, politikk og religion, hvordan kan du mene at det er kjempeflott å danne et nytt parti i Norge basert på muslimsk tro eller religion basert på koranen? "Stili, La oss se hva som skjer kanskje?"

At Islams religion/muslimer er så en kraftig galskap å flytte til Norge mener jeg fordi at det er sånn det kan bli. Det er ikke mange som gjør slik i Norge ennå nei, men fotfeste er ikke helt etablert ennå, men man ser jo at det kommer seg. Dessuten er det jo kjent at dette folketslaget er stikk motsatt av nordmenn når det gjelder å si ifra om ting og tang. Det blir bråk. Man skal ikke gå så langt i nærmiljøet for å se hva slags holdninger som viser seg i mennesker fra østlige land når det kommer til konfliktløsning, temperament! Frekke i kjeften, syke holdninger til kvinner, oppfører seg fort truende for ingenting. Jeg vet ikke dette gjelder alle ja, men jeg skal si deg at disse holdningen og synet på andre medmennesker er ganske innbarka.

Jeg er litt bekymra uansett hvordan du ser det. Jeg tok litt i ang. borgerkrig, men den er vel egentlig litt i gang allerede, nå sitter vi jo her å skriver da. Er man et sosialt menneske, så hører man hele tiden i et tema som dette hva våre landsmenn mener! Men det er jo som sagt slik at nordmenn sier ikke ifra. Jo!, så lenge de sitter hjemme i stua da... Men man blir bekymra, for enten er denne utviklingen gjort bevisst av våre egne som styrer landet, eller så ser de ikke hva som kommer til å skje.

Forresten, hva med å bygge norske kirker i Pakistan? det ville nok slå an!

"Velkommen til Nor$e, her er startpakken din. Føl deg fri til å finne en ledig plass for etablering av ditt folk og din religion."

Som en avslutning:

Jeg er ikke fullstendig imot innvandring, for mange trenger hjelp. Men jeg er i mot å fylle landet med andre lands problemer, spesielt de som er besatt og styrt av religion.

Det som mennesket ikke ser og det som går igjen over alt, og dette er veldig få klar for å akseptere ennå -at verden er styrt av religioner, uansett format mål og mening -som gir vrangforestillinger og eksklusjon utenfra.

Mennesket vet hva som er problemet, men gjør ikke noe med det. Ikke ennå, så det VIL BLI HARDERE DAGER!

Amen.

Johnny sa...

Åhr, jeg kunne ikke la hver!:

"Butt vil også forby homofil praksis"

Jaha, kjedelig for han å hete "Butt" da....

Anonym sa...

Jeg håper Høyre kommer i regjering med Frp. Høyre ville da blitt garantisten for en styringsdyktig politikk, samtidig som vi ville fått stoppet innvandringen og gjort noe fornuftig med problemene mange innvandrere drar med seg.

At "det multikulturelle samfunnet er kommet for å bli", det har jeg ingen problemer med. Statistikken på tung kriminalitet må allikevel adresseres og rettes.

Google dette:

drap "utenlandsk opprinnelse"
voldtekt "utenlandsk opprinnelse"

Tallene taler for seg selv. Politikerene må gjerne bagatellisere dette, men dette har fått meg til å stemme blått ved neste valg.

Shiva sa...

Frp... styringsdyktig politikk?

Ikke få meg til å le.Tallene taler for seg selv når man søker etter det man vil finne.

Anonym sa...

Genialt innlegg, Shiva.

Anonym sa...

Han/hun sa ikkje at FrP ville stå for den styringdyktige politikken, men Høyre ville det. FrP derimot, skulle styrt den omstridte innvandringa, så du fekk ein balanse inkuderande god, generell politikk, og minkende påvirking (negativt) av muslimer/innvandrere.


Det heile er eit spørsmål om integrering. Muslimer eller innvandrere generelt må være villige til å tilpasse livs-stilen sin etter Den Norske Grunnlov, og heller legge fra seg Koranen visst den strider mot våre lover.

Shiva sa...

Anonym 3:

Alle må følge norsk lov i Norge, ikke bare de med annen etnisk bakgrunn enn majoriteten i Norge ;)

Anonym sa...

Selgølgelig, men så er majoriteten av nordmenn med i den norske statskyrkja som "praktiserer" den evangelie-lutherske kyrkja, protestantismen, som ikkje inneholder hensikter med å bekjempe kristne og jøder, som ein viss Koran gjer.

Det er kristne referanser til Islam, ettersom man kan dra likheter med katolismen og Islam, men katolismen's mål ved å utrydde "vitenskap".

Shiva sa...

Anonym 4:

Det er mange i den lutherske kirka som gjør mye dumt også vet du... Hva med saken om den pedofile fotballtreneren som vi nettopp fikk høre om i media? Vi vet ikke identiteten til mannen, men jeg tror han er etnisk norsk og kanskje til og med medlem av statskirka?

Jeg kan komme med tusenvis av eksempler på slike saker også. Mange ser bare på det som skjer hos innvandrergruppene dessverre...

Anonym sa...

De fleste er fullt klar over at det er mye kriminalitet blant de etnisk norske.
Men la Norge slite med den ”etnisk norske kriminaliteten”, og ikke få en haug innvandrere å slite med i tillegg.

Er noe galt med innvandringen i Norge, når folk utenfor Oslo, kommer til Oslo, og spørr - Hvilket land har jeg kommet til?!

Shiva sa...

Anonym 5:

Det siste punktet ditt gidder jeg ikke kommentere engang. Det er ikke et saklig argument i det hele tatt hva folk sier når de er på besøk i Oslo.

Istedenfor å slite med noen som helst kriminalitet, etnisk norsk eller ikke, så må vi hjelpe de som kommer til landet og også hjelpe de som er etnisk norske. Ingen er ufeilbarlig.

Det er statens feil at mange ikke-etnisk norske ikke har blitt godt nok integrert, men det er også mye å skylde på andre veien. Alle må gi og ta litt.