onsdag 30. september 2009

"Oh My God" på NRK1 i kveld


"Oh My God" vises på NRK1 i kveld.
Foto: Dagbladet


Saken: NRK1 sender i kveld programmet "Oh My God" som omhandler åtte unge menneskers helgebesøk hos personer med et annet livssyn.


Et program jeg definitivt skal se i kveld er NRK1s "Oh My God" som begynner kl 22:30. I denne serien blir åtte unge mennesker "satt på prøve" som se.no skriver:


Åtte unge mennesker får satt sine egne fordommer på prøve. I løpet av en helg lever de tett på et helt annet livssyn enn sitt eget. De deltar på bønnemøter, dåp, ritualer og motefotografering.Dette er et program som virker veldig interessant. Dagbladets anmelder gir serien terningkast fire og har blant annet følgende kommentar:


"Oh my God" er som sjanger en undergruppe av infotainment — vi kan kalle den "info-reality". Her finnes ingen premier, annet enn viktig kunnskap om våre medmennesker i et stadig mer flerkulturelt samfunn. Stemningen er preget av latter og lett sjenanse: 'Ja, så, her har du religionen min, liksom, hihi.'Vi kommer blant annet til å møte en pinsevenn, en hindu, en mormoner og en humanetiker som utveksler sin tro til en av en annen tro i løpet av en helg. I alt åtte religioner er det som får vise seg frem. Det kan bli interessant. I kveld er det visstnok en pinsevenn som skal besøke en hindu.


____________________
Liker du Shivas blogg? Bidra gjerne ved å klikke på reklamen eller donere penger via PayPal.
Du kan også gi meg tips om saker jeg burde skrive om ved å sende e-post til shiva@inbox.com.


db,

Ingen kommentarer: